Уговор о рекламирању у кино дворанама

19. јануар 2015.

Лутрија РС а.д. Бања Лука је након проведеног поступка јавне набавке, путем преговарачког поступка без објаве обавјештења, за набавку услуге рекламирања у кино дворанама путем рекламног спота прије пројекције филмова, закључила уговор са понуђачем који је доставио најповољнију понуду.

УГОВОРНЕ СТРАНЕ:

1. ЛУТРИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а.д., Цара Лазара 29. MБ: 1824902, ЈИБ: 4401560970004, жиро-рачун 562-099-00000296-91, ког заступа Директор Рајко Радовановић, као наручилац (у даљем тексту: Наручилац), с једне стране и

2. „ ОСКАР ФИЛМ“ д.о.о. предузеће за производњу, дистрибуцију и приказивање филмова, Бања Лука Ул. Трг Крајине бб , ПИБ 400792110005, ког заступа директор Владимир Љевар, као извршилац (у даљем тексту: Извршилац )

су дана 30.12.2014. године закључили сљедећи

УГОВОР
О РЕКЛАМИРАЊУ У КИНО ДВОРАНАМА

ПРЕДМЕТ УГОВОРА

Члан 1.

Предмет овог уговора је пружање услуге рекламирања Лутрије РС а.д. Бања Лука у кино дворанама путем рекламног спота, који ће се свакодневно приказивати прије пројекције филмова, a на основу проведеног поступка јавне набавке путем преговарачког поступка без објаве обавјештења бр. 07-2014, упућеног понуђачу 15.12.2014. године , и избора Извршиоца као најповољнијег понуђача,чија Понуда бр.001/2014 од 17.12.2014. године и достављена документација чине саствани дио овог уговора.

Члан 2.

Извршилац се обавезује да ће током периода пружања услуга из члана 1 овог Уговора свакодневно емитовати рекламни спот у трајању од 30 секунди прије пројекција филмова у кино дворанама на цијелој територији Републике Српске.

Члан 3.

Наручилац се обавезује да ће о свом трошку припремити и Извршиоцу на вријеме доставити рекламни спот путем којег ће се вршити промоција у кино дворанама.

 
ЦИЈЕНА

Члан 4.

Уговорне старне су сагласне да ће се услуга рекламирања Лутрије РС а.д. Бања Лука у кино дворанама путем рекламног спота, који ће се свакодневно приказивати прије пројекције филмова вршити по цијени од 1.500,00 КМ ( једнахиљадаипетстотина 00/100 КМ) без урачунатог ПДВ-а, на мјесечном нивоу.

ПЛАЋАЊЕ

Члан 5.

Извршилац се обавезује да ће током периода пружања услуге вршити фактурисање на мјесечном нивоу, у складу са законом о ПДВ-у.

Члан 6.

Наручилац се обавезује да ће плаћање извршити, на основу испостављене фактуре, на жиро рачун Извршиоца бр. 5671621100020594 код „Sber bank“ а.д. Бања Лука.
Рок плаћања је седам ( 7 ) дана од дана пријема фактуре.

 
НАЧИН И МЈЕСТО ПРУЖАЊА УСЛУГЕ

Члан 7.

Уговорне стране су сагласне да се услуга рекламирања Лутрије РС а.д. Бања Лука у кино дворанама путем рекламног спота, врши свакодневно, на цијелој територији Републике Српске, прије пројекције филмова.
Рекламни спот се неће приказивати прије пројекције филмова који су намјењени дјеци и лицима млађим од осамнаест ( 18 ) година.
Наручилац, у току важења уговора, задржава право да може да врши корекције рекламног спота или да у потпуности измјени рекламни спот, који ће се емитовати прије пројекције филмова.
Мјесто пружања услуге су кино дворане на цијелој територији Републике Српске.

РАСКИД УГОВОРА

Члан 8.

Уговорне стране су сагласне да уколико се Извршилац приликом вршења услуга из члана 1. овог Уговора не придржава утврђених цијена и договореног квалитета , Наручилац може једнострано раскинути овај уговор са отказним роком од седам дана.

 
ПРЕЛАЗНЕ И ЗАВРШНЕ ОДРЕДБЕ

Члан 9.

Евентуални спорoви који би могли настати у извршавању овог уговора уговорне стране ће настојати рјешавати споразумно, а уколико то није могуће за рјешавање уговорају надлежност стварнонадлежног суда у Бањој Луци.

Члан 10.

Овај уговор се закључује на одређено вријеме и то на период од годину дана, почев од 01.01.2015. до 31.12.2015. године.

Члан 11.

Овај уговор је сачињен у 4 (четири) истовјетна примјерка, по 2 (два) за сваку уговорну страну.

 

 

За Извршиоца
Директор
Владимир Љевар

 

 

За Наручиоца

Директор

Рајко Радовановић

 
В.д. Извршног директор за маркетинг и комерцијалу
Дијана Врховац