Милки Кнежевић уручен “Рено Меган”

1. август 2014.

Директор Лутрије Републике Српске Рајко Радовановић уручио је данас у Бањалуци кључеве аутомобила “Рено Меган” Милки Кнежевић из Бањалуке, која је овај аутомобил освојила играјући “греб–греб” наградну игру Лутрије Српске. “Лутрија Републике Српске двије трећине прихода врати сретним добитницима, а у претходних мјесец и по дана ово је други аутомобил `рено меган` који смо додијелили, односно који је извучен у наградној игри”, рекао је Радовановић новинарима на свечаности додјеле ове робне награде.

Он је нагласио да је годишњи фонд за награде Лутрије Републике Српске законом одреден и да износи око седам милиона КМ годишње, те да је циљ Лутрије већи наградни фонд и више добитака. Милка Кнежевић каже да јој је данас урућени аутомобил први већи добитак на лутрији, те да јој је добродошао јер јој је кућа и сва имовина страдала у недавним поплавама.

“Лото играм већ дуго, а однедавно сам почела и са гребалицама. Добитну срећку купила сам на киоску у центру Бањалуке, а када сам видјела да су на срећки три сличице аутомобила, просто нисам могла да вјерујем”, испричала је Кнежевићева. Она је позвала грађане да учествују у наградним играма Лутрије Републике Српске, поручујући да “онај ко не ира, не може ни добити ништа”.

lutrija_1