Давидовићева огребала 10.000 марака на срећки „Џокер“

7. јул 2015.

dobitnik_joker-lutrija-republika-srpskaНаташа Давидовић из Чардачана код Лакташа огребала је 10.000 марака на инстант срећки „Џокер“. Ова тридесетдвогодишњакиња срећну гребу купила је на продајном мјесту Лутрије Републике Српске, у некадашњем Меркатору у Бањој Луци.

– Овај новац ћу искористити да затворим кредит и купим аутомобил. Дошао је у прави час – каже Наташа којој је данас у Управи Лутрије исплаћено, након умањења пореза, 8.650 марака.

Добитница редовно игра Лото, Бинго и купује и остале гребе Лутрије Републике Српске.

– До сад сам добила 400 марака на Бингу, и наредни добитак је на Лоту – каже кроз смијех срећна добитница вриједног добитка Лутрије Републике Српске.
Прошле седмице је срећне руке био и добитник из Бање Луке, Славко Скочић, који је огребао нови Рено Меган на инстат срећки „Мега“.

Ваља напоменути да се још увијек није јавио добитник „шестице“ из Бање Луке од 43.400 марака, који је срећни тикет уплатио на киоску Лутрије РС у Обилићеву. Срећни бројеви који су непознатом играчу из Бање Луке донијели најврједнију „шестицу“ у посљедњих неколико година су су 16,23,26,27,36 и 39. Да је заокружио умјесто 37 број 3 освојио би“ седмицу“. Рок за преузимање овог вриједног добитка истиче 19. августа.

Апелујемо на играче да провјеравају своје добитке на нашој интернет страници.