Славку Скочићу уручен Рено меган

21. јул 2015.

20150721_130205(0) (1)Срећном добитнику, Славку Скочићу, данас су у Бањој Луци уручени кључеви Рено мегана, којег је огребао на срећки „Мега“ Лутрије Републике Српске.

  • Редован сам играч лутрије и до сада нисам имао већих добитака, осим 500 марака које сам огребао прије неколико година. Изненађен сам и срећан због овог вриједног добитка и могу само да поручим свима који сумњају у добитке на лутрији да нема разлога, већ да пробају – купе и огребу срећку, јер ако не играју не могу ни добити – изјавио је новинарима шездесетдвогодишњи добитник премије.

Скочић је из Шибеника, а у Бањалуци 10 година живи и ради, те каже да ће задржати ауто за себе и изненадити све своје укућане који још увијек не знају за овај добитак.

  • Никада срећку одмах не огребем, већ је држим на столу неколико дана и тек онда провјерим јесам ли добио. Тако и извлачење на Лоту не гледам, већ провјерим добитке након неколико дана. У томе је моја тајна – каже кроз смијех Скочић.

Извршни директор за маркетинг и комерцијалу Лутрије Републике Српске, Дијана Врховац рекла је да је ово седми ауто од десет колико ће их укупно отићи у руке сретних добитника, који буду гребали инстант срећку „Мега“.

  • Лутрија Српске и постоји због награђивања и даровања наших добитника.

Данашњи добитник је наш редовни играч, којем се захваљујем што се свима јавно обратио, јер добитници обично не желе да излазе у јавност – рекла је Врховац и позвала грађане да играју игре на срећу, јер се можда посрећи баш њима.

Она је апеловала и на добитника „шестице“ на Лоту, који је у 48. колу од 19. јуна добио 43.400 КМ, али се још увијек није јавио да преузме награду.

  • Рок за преузимање награде истиче 23. августа, а добитни листић је купљен у улици Цара Лазара б.б., у насељу Обилићево у Бањалуци“, поручила је Врховац.

Глас Српске прес клипинг

Независне новине прес клипинг

Независне новине сајт 

Прес РС прес клипинг

АТВ сајт

Портал mojabanjaluka.info

Портал mondo.ba

Портал banjaluka.com

Портал sibenik.in

СРНА