Добитница из Власенице преузела аутомобил и новчану Божићњу премију

4. фебруар 2016.

Lutrija-rs-dobitnik-bingo-auto-pezoДиректор Лутрије Републике Српске, Рајко Радовановић уручио је данас кључеве новог аутомобила добитници Божићне Бинго премије из Власенице, Маријани Витомир.

-С обзиром да Лутрија Републике Српске постоји због својих играча ово је једна од најљепших ствари која може да нам се деси у послу, а то је кад неко као наша срећна добитница Маријана добије овако лијеп поклон и значајну новчану награду. Мени је драго да је награда отишла у праве руке с обзиром на то да Маријана има мало мањи и мало старији аутомобил и вјерујем да ће се на овај нови лако навикнути – рекао је Радовановић.

Маријани Витомир је, осим Пежоа 301,  исплаћена и Божићна новчана премија у износу од 15.498 КМ.

-Пресрећна сам и због аутомобила и новчане награде  и захвалила бих се Лутрији Републике Српске  на томе. Први пут сам купила тикет Бинга  и одмах освојила  двије  главне награде. Никада прије није играла игре на срећу и убудуће ћу редовно да играм и Бинго и Лото и да купујем гребе – каже срећна добитница из Власенице.

Директор Радовановић је напоменуо да ће убудуће бити и више награда, а самим тиме и добитника.

-Основни наш проблем је  што по закону не можемо објавити ко је добио награду ако се са тим не сложи добитник. Недавно смо имали добитника који је добио 14.000 КМ, а прије мјесец дана играч је „огребао“  50.000 КМ, али нису жељели да  изађу у јавност нити да им откријемо идентитет. То побуђује сумњу код неких играча, али закон је јасан и морамо га поштовати. Наша добитница је доказ да сумње немају основа – истакао је Радовановић.

Press RS

Blic

Nezavisne

Capital.ba