Баки Милици уручени кључеви новог аутомобила

2. март 2017.

 

Директор Лутрије Републике Српске, Рајко Радовановић уручио је срећној добитници Милици  Драгојевић (1946), учитељици у пензији из Бање Луке, кључеве новог аутомобила „Пежо 208“,  освојеног на  греби „Седмица“.

–  У Павловцу сам купила двије гребе и једну поклонила продавачици, а другу однијела кући. Кад сам видјела да сам „огребала“ три иста знака вриснула сам од среће – рекла је окупљеним новинарима наша срећна добитница.

Истиче да ће кључеве освојеног аутомобила  поклонити  кћерки.

 

-Сваки дан купујем минимум двије гребе, омиљене су ми  „Трећа срећа“ и „Спорт“, а откад сам видјела рекламу на телевизији за нову гребу  редовно купујем и „Седмицу“ – каже Милица Драгојевић, која је дошла да преузме аутомобил  у пртњи кћерке и унука Матеје, Андреје и Мирјане.

Директор Радовановић је нагласио да Лутрија Републике Српске постоји управо због оваквих догађаја.

-Ово је лијеп дан за Лутрију Републике Српске када неког срећног добитника усрећимо добитком или оваквом наградом. Највећи проблем у раду нам представљају добитници који не желе да изађу у јавност, јер то код осталих играча одмах побуди сумњу и подозрење, али ми морамо да постујемо њихову одлуку – каже Радовановић.

Додаје да је нова греба „Седмица“ у продаји тек мјесец дана, а да је већ „огребан“ један од седам аутомобила.

Blic

Glas Srpske

Nezavisne novine