ТОМИСЛАВУ ЂУРИЋУ ИЗ ДОБОЈА УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ АУТОМОБИЛА

27. јун 2018.

Томиславу Ђурићу из Добоја данас су у просторијама „Верано моторса“ уручени кључеви аутомобила пежо 208, освојеног на гребалици „Седмица“. Један од седам аутомобила отишао је у руке срећном Добоjлији, који није крио одушевљење када је ушао у свој нови аутомобил.

„Купио сам двије гребалице и добио замјену, и на замјенској картици је била добитна комбинација,  аутомобил пежо 208“. Пријатељи су већ чули за освојени аутомобил и зову ме да питају да ли је истина да сам ја тај срећни добитник, на шта сам им одговорио да ако стигне аутомобил, истина је“, рекао је шаљивим тоном добитник, који се захвалио Лутрији Републике Српске за освојени добитак. Ђурић је рекао да ће прво он испробати нови аутомобил, а након тога ће га возити његов син.

Владимир Кежић, извршни дирекор за информационе и комуникационе технологије у Лутрији Републике Српске, који је уручио кључеве срећном добитнику, изразио је задовољство због тога што можемо да обрадујемо наше играче.  – Настављамо и даље са приређивањем оваквих и сличних игара и награда, како бисмо обрадовали што већи број играча“, рекао је Кежић.

Честитамо срећном добитнику, а осталим играчима желимо много среће!