ТЕСЛИЋАНКА САЊАЛА АУТОМОБИЛ, ПА “ОГРЕБАЛА” СТАН

17. октобар 2019.

Инстант срећка “Стан” на којој је Радивојка Кусић из Теслића “огребала” стан од 52,5 метара квадратних у Бањалуци данас је успјешно прошла провјеру у Лутрији Републике Српске, чиме јој је и званично додијељена вриједна некретнина у бањалучкој Улици Вељка Млађеновића (насеље City block).
– Тога дана сам са пријатељицом Биљом попила кафу у граду, а потом смо прошетале. Свратила сам до киоска и купила срећку у нади да ћу освојити аутомобил. „Огребала“ сам замјену на „греби“ која ми је потом донијела стан. Била сам шокирана када сам видјела да сам освојила стан у Бањалуци”, рекла је Кусићева, која тренутно ради као сезонац у Аустрији.
Она је навела да ће преселити у Бањалуку у којој је некада живјела и која јој се веома допада.
Директор за ИТ сектор Лутрије Републике Српске Владимир Кежић је истакао да је ријеч о првом од укупно два стана на инстант срећки “Стан”, додавши да је други стан исте површине и да се налази на истој локацији.
Он је навео да је у оптицају 1,5 милион инстант срећки на којима је један од добитака стан у Бањалуци, те истакао да су ту и новчани добици од 10.000 КМ, 5.000 КМ, 1.000 КМ и 500 КМ, као и бројни други.
– У продаји су и друге инстант срећке које доносе вриједне добитке, попут аутомобила. Позивам грађане да купују срећке јер могу да освоје веома вриједне добитке”, рекао је Кежић.