БАЊАЛУЧАНИНУ УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ АУТОМОБИЛА ПЕЖО 208

17. јул 2020.

Још један аутомобил је пронашао пут до свог срећног власника, који овог пута долази из Бањалуке. Горан Јотановић, двадесетдеветогодишњи Бањалучанин, данас је у „Верано Моторсу“ преузео кључеве аутомобила пежо 208, освојеног на популарној инстант срећки „Седмица“ и тиме постао један од власника аутомобила намијењених играчима. „Купио сам три гребе и управо трећа је била добитна“, рекао је Јотановић. „Овај добитак ми је стигао у прави час, с обзиром на то да тренутно немам аутомобил, тако да ћу га задржати за себе и возити са задовољством“, додао је добитник, који није могао сакрити невјерицу и одушевљење због освојеног добитка.

Поручио је свим играчима да играју, јер се на његовом примјеру види да се никад не зна шта се крије иза ознака на срећкама, а њему је број три дефинитивно овај пут донио срећу.

Владимир Кежић, извршни директор за информационе и комуникационе технологије Лутрије Републике Српске му је уручио кључеве аутомобила, честитао на освојеној награди и осталим играчима пожелио много среће, јер и остали аутомобили чекају своје нове власнике.