ДРУГИ АУТОМОБИЛ, ПЕЖО 208, НАШАО ПУТ ДО СВОГ ВЛАСНИКА

30. јун 2021.

Добитник Слободан Угрен данас је преузео освојени Peugeot 208, један од седам аутомопбила који су главни добици на инстан срећки “СЕДМИЦА”  коју приређује Лутрија РС. Нови четвотороточкаш стигао му је као наручен, јер како је казао, има стари аутомобил који није ни регистрован.

– Још увијек нисам свјестан шта се десило. Пресрећан сам, али нисам очекивао да ћу бити срећни добитник – испричао је Угрен.

Рекао је да је “СЕДМИЦУ”  купио случајно и то на паузи када је отишао по освјежење за себе и колеге.

– Био сам на послу и отишао да купим сок како бисмо се окријепили. Када сам видио срећкице, купио сам десет комада и само једну “СЕДМИЦУ” – присјетио се овај Српчанин.

Срећке је ставио у џеп и вратио се на посао гдје је и огребао срећку и угледао добитак.

– Када сам видио да сам добио аутомобил нисам могао доћи себи. Колеге су ми честитале,  али ја нисам био свјестан. Тек сада када видим ” Peugeot 208″ схватам да је заиста мој – казао је Угрен са којим су били породица и пријатељи.

Добитнику је кључеве ” Peugeot 208″ у Верано Моторсу у Бањалуци уручио извршни директор за информационе и комуникационе технологије Лутрије Републике Српске Владимир Кежић, који му је честитао на освојеном аутомобилу, те пожелио много пређених километара.