АУТОМОБИЛ ПЕЖО 208 УСРЕЋИО ДОБИТНИКА ИЗ ГРАДИШКЕ

29. март 2022.

Четврти аутомобил „пежо 208“, који је освојен на инстант срећки „Седмица“ добио је новог власника, Борка Кресојевића из Градишке. Данас је у просторијама „Верано Моторса“ преузео кључеве аутомобила, које му је уручила Јасна Марјановић, руководилац одјељења за маркетинг у Лутрији Републике Српске.

Кресојевић је купио двије инстант срећке од којих му је једна донијела вриједни добитак. „Био сам у шоку и нисам вјеровао да сам добио аутомобил, све до момента док нисам у Лутрији Републике Српске потврдио добитак“, рекао је добитник, који није могао да сакрије одушевљење. Поручио је свима да играју, јер једино на тај начин могу да освоје неки од вриједних добитака.

Још три аутомобила чекају да добију своје нове власнике, два аутомобила „пежо 208“, као и један „VW T- Cross, који је уједно и главна премија на инстант срећки „Седмица“, рекла је Марјановићева. Додала је да фонд за Лото седмицу тренутно износи око 2.200.000 КМ, за опциону игру Лото плус око 4.300.000 КМ, а за Бинго 34 премију око 450.000 КМ.