АУТОМОБИЛ „VW T-CROSS“ ОСВОЈИО ДОБИТНИК ИЗ ЛАКТАША

1. јул 2022.

Инстант срећке Лутрије Републике Српске не престају да усрећују добитнике који редовно освајају вриједне новчане, али и робне добитке.

Овог пута, аутомобил „VW T-Cross“, освојен на инстант срећки „Седмица“, отишао је у руке добитнику Ђ.Х. из Лакташа. Кључеви аутомобила срећном добитнику уручени су у просторијама  „Брчко Гаса“ Бања Лука. У питању је пети од седам аутомобила који су пронашли пут до својих нових власника.

Наш добитник није крио одушевљење када је отворио врата новог аутомобила, рекавши да се увјерио да се никад не зна када се срећа може осмијехнути. „Купио сам 10 срећки, од којих је једна крила овај вриједни добитак“, рекао је Ђ.Х. и додао да често одигра и Лото, иако су му инстант срећке омиљена лутријска игра. Рекао је да ће наставити да игра, јер још много атрактивних добитака може да се освоји, како на инстант срећкама, тако и на Лоту и ТВ Бингу.

Из  Лутрије Републике Српске су поручили да поред бројних новчаних добитака још два аутомобила пежо 208 нису додијељена играчима, те да се надају да ће усрећити још нових добитника и у наредном периоду. Додали су да тренутно фонд за Лото седмицу износи преко 5.400.000 КМ, док фонд за Лото плус износи преко 5.500.000 КМ.

Честитали су срећном добитнику, а свим осталим играчима пожељели много среће и што више оваквих сусрета.