БАЊАЛУЧАНКА ЦВИЈЕТА ВУЧЕН ОСВОЈИЛА ПЕЖО 208

8. август 2022.

Шести аутомобил, пежо 208, освојен на инстант срећки „Седмица“ уручен је у „Верано Моторсу“ у Бањалуци срећној добитници Цвијети Вучен из Бањалуке.

Кључеве аутомобила јој је уручила Јасна Марјановић, руководилац одјељења за маркетинг у Лутрији Републике Српске, која је рекла како је посебно задовољство видјети осмијех на лицима срећних добитника приликом преузимања добитака.  „Још један аутомобил, пежо 208 чека да пронађе пут до новог власника“, рекла је Марјановићева, која је додала да играчи поред „Седмице“, имају прилику да одиграју и „Трећу Срећу“, „Спорт“, „Симбол“, као и нову инстант срећку „Ало Ало“, гдје играчи поред новчаних добитака, могу да освоје и 250 мобилних телефона.

Добитница није крила одушевљење што је освојила аутомобил, иако је прво владала невјерица, па је добитак провјеравала неколико пута. „Тренутно немам положен возачки испит, тако да ће супруг возити аутомобил, а ја ћу вјероватно у наредном периоду положити возачки испит“, рекла је Вученова, која је рекла да је одушевљена новим аутомобилом, који је баш по њеној мјери.

Марјановићева је рекла да тренутно влада највеће интересовање за Лото, с обзиром на то да фонд за “Лото ПЛУС” износи око 5,85 милиона КМ, за “Лото седмицу” око 600.000 КМ, док је фонд за “Лото џокер” већи од 500.000 марака. Истакла је како сви учесници у игарама на срећу помажу широј друштвеној заједници, с обзиром на то да дио новчаних средстава од уплате свих лутријских игара одлази управо за пројекте који се баве социјалном заштитом, проблемима лица са инвалидитетом, као и другим хуманитарним активностима.