НОВА ИНСТАНТ СРЕЋКА „ОСТРВО С БЛАГОМ“

17. новембар 2023.

Не морате отићи на пусто острво како бисте пронашли пут до скривеног блага. Довољно је да одиграте нову инстант срећку Лутрије РС и освојите многобројне новчане добитке, од којих су највеће двије премије по 70.000 КМ.

Лутрија Републике Српске континуирано шири свој асортиман новим инстант срећкама, а једна од њих је и Острво с благом, која се може пронаћи на свим продајним мјестима Лутрије РС по цијени од 2 КМ. Нова срећка се разликује од осталих по томе што се на једној срећки могу одиграти двије игре, па ће играчима бити веома занимљиво да повезују исте кључеве или симболе и  на тај начин освоје потенцијалне добитке у распону од  двије до 70.000 КМ.

Како се ближе празници, Лутрија РС традиционално приређује и специјална кола Лота и ТВ Бинга у којим увијек доноси више среће и прилика за добитке, па тако у ванредним колима Бинга специјални бројеви „екстра шансе“ ће најсрећнијим играчима донијети и аутомобиле марке „HYUNDAI BAYON“, или премију Бинго 34 у износу око 600.000 КМ.

У специјалним колима Лота играчи такође могу да освоје и аутомобиле марке „FORD KUGA TITANIUM“, али играч који буде најсрећније руке могао би да освоји преко осам милиона марака, колико тренутно износи фонд за Лото „седмицу“.